FÓRMULA 1
Esports 19/07/2014

Rosberg aconsegueix la 'pole' al Gran Premi de casa seva

Hamilton pateix un fort accident durant la Q1 i arrencarà des de la 15a posició a Hockenheim

Nuria García
1 min
Lewis Hamilton ha patit un accident durant els entrenaments oficials del GP d'Alemanya / ADAM PRETTY / GETTY IMAGES

BarcelonaNico Rosberg ha aconseguit la 'pole position' al Gran Premi d'Alemanya –el de casa seva– i, per tant, aquest diumenge (14 h) arrencarà des del primer lloc de la graella. L'alemany ha dominat les tres tandes dels entrenaments oficials i ha sumat la cinquena 'pole' de la temporada.

Darrere d'ell han acabat els dos Williams (segon ha estat Valtteri Bottas i tercer, Felipe Massa) que han tornat a fer un bon paper. Magnussen ha estat quart mentre que darrere d'ell han acabat els dos Red Bull (Ricciardo ha estat cinquè i Vettel, sisè). Fernando Alonso, per la seva banda, ha estat setè mentre que el seu company a Ferrari, Kimi Räikkönen, no ha pogut passar a la Q3 i ha acabat 12è.

L'accident de Hamilton, que arrencarà 15è

Lewis Hamilton no ha tingut molta sort en l'inici del Gran Premi d'Alemanya. El pilot britànic de Mercedes ha patit un fort accident durant la primera fase dels entrenaments oficials just quan tenia el segon millor temps dels 22 pilots, per darrere del pilot de Williams Valtteri Bottas.

Hamilton ha tingut un problema amb el disc de fre davanter dret (com ha confirmat l'escuderia en un tuit), ha perdut el control del seu Mercedes i ha acabat xocant contra les proteccions del circuit. L'accident ha provocat la bandera vermella quan faltaven 7 minuts i 21 segons per a la finalització de la Q1 i, tot i que Hamilton ha pogut sortir pel seu propi peu, ha hagut d'anar al centre mèdic perquè li facin una revisió.

El britànic no ha pogut participar a la Q2, així que està obligat a remuntar, ja que arrencarà 15è (avança un lloc per la sanció de 3 llocs a la graella que Gutiérrez acumula des del GP de la Gran Bretanya).

stats