FÓRMULA 1
Esports 25/09/2011

Alguersuari: "No crec que els punts estiguessin a la nostra agenda"

El català explica l'accident: "He tingut molt sobreviratge des de la primera volta. A falta d'un parell de voltes per acabar m'he colpejat amb les proteccions i la meva carrera s'ha acabat"

Efe
1 min
Jaume Alguersuari, durant la cursa a Singapur. MARK THOMPSON / GETTY IMAGES

SingapurEl català Jaume Alguersuari, que no ha pogut creuar la línia de meta al Gran Premi de Singapur, ha dit després de la cursa que no creu que els punts estiguessin a l'agenda del seu equip per aquest cap de setmana. "Dissabte ja sabíem el tipus de carrera que tindríem i estava preparat per donar el màxim. Però no n'esperava gaire, d'aquesta nit", ha dit el barceloní.

"He tingut molt sobreviratge des de la primera volta. A falta d'un parell de voltes per acabar m'he colpejat amb les proteccions i la meva carrera s'ha acabat", ha recordat. "Si mirem el meu rendiment i el del meu company d'equip, que tenia una estratègia diferent, ja que jo anava a dues parades, no crec que els punts estiguessin a la nostra agenda", ha assenyalat.

Jaume Alguersuari, que a més va ser castigat amb un pas pel carrer de garatges, va explicar que no sap exactament el perquè: "Només vaig contactar lleugerament amb Trulli", ha dit.

stats