WATERPOLO
Esports 07/06/2019

El Ferencvaros, botxí de l’Atlètic Barceloneta (9-7)

L’Atlètic Barceloneta va perdre contra el Ferencvaros.

BarcelonaEl CN Atlètic Barceloneta va perdre per 9-7 ahir a Hannover (Alemanya) contra el Ferencvaros hongarès a les semifinals de la final a vuit de la Lliga de Campions de waterpolo i avui (19 hores) juga contra el Pro Recco italià per la medalla de bronze.

Un sensacional final de partit dels hongaresos, liderats pel campió olímpic i mundial Denes Varga, autor de tres gols, va condemnar a l’equip barceloní, que no va saber rematar la feina quan a set minuts del final es va posar dos gols per davant (5-7 ) i va tenir un atac en superioritat per trencar el partit. El Ferencvaros va marcar en els tres atacs següents per posar-se per primera vegada per davant (8-7) a 3 min 27 seg del final. Varga va arrodonir un parcial de 4-0 a 1 min 16 seg de la conclusió per portar el seu equip a la primera final de la Copa d’Europa, en què l’espera (20.30 hores) l’actual campió, l’Olympiacos, que va derrotar al Pro Recco (11-12). El conjunt grec es consolida com la bèstia negra dels italians, ja que l’any passat també van ensopegar-hi en la lluita per convertir-se en el millor equip d’Europa.

Tres gols d’Álvaro Granados

Álvaro Granados, amb tres gols, va ser el jugador del CN Atlètic Barceloneta més encertat de cara a porteria, però el Ferencvaros va treure profit d’una recta final molt bona per assegurar-se la victòria.