Tenis
Esports 08/11/2013

Ferrer diu adéu a la Copa dels Mestres sense haver guanyat cap partit

El xabià ha perdut el tercer i últim partit contra Stanislas Wawrinka per 7-6, 6-4 i 6-1 en dues hores i 19 minuts

BarcelonaDavid Ferrer ha perdut l'últim partit de la fase de grups de la Copa dels Mestres contra Stanislas Wawrinka per 7-6, 6-4 i 6-1 en dues hores i 19 minuts. Amb aquesta derrota, la tercera en tres partits, el xabià queda eliminat de l'últim torneig de l'any.

El número 3 del món afrontava el duel sense esperances d'assolir les semifinals després d'haver caigut davant Rafa Nadal i Tomas Berdych. Tot i així, ha començat amb força i s'ha endut el primer set després de completar una gran remuntada després de trobar-se amb un 2-5 en contra al marcador. Ferrer ha trencat dues vegades el servei al suís i s'ha assegurat un 'tie break' que finalment s'ha adjudicat.

De tota manera, Wawrinka s'ha aprofitat de la intermitència del xabià al segon parcial i ha tret profit del 'brek' que ha realitzat al tercer joc. I a la darrera mànega, el suís ha encarrilat ràpidament el xoc després de trencar el primer servei de Ferrer. A partir d'aquest moment, no ha tingut oposició per part del número 3 del món, que s'ha mostrat fos físicament. Ara, el pas de Wawrinka a la següent ronda depèn del partit entre Berdych i Nadal.