ASCENS A SEGONA A
Esports 18/06/2016

El Lleida juga la primera de les dues finals contra el filial del Sevilla

S'espera un Camp d'Esports ple del tot pel partit d'anada de la final d'ascens a Segona

Ferran Rigat
1 min
Els jugadors del Lleida preparant el partit d'anada

BarcelonaEl Lleida Esportiu arriba a l'últim pas per pujar a Segona A amb un cara a cara contra el Sevilla Atlètic. Després d'eliminar al Barakaldo en la primera ronda per un global de 2 a 1 i d'endossar un 4 a 0 al Reial Madrid Castella l'últim rival que pot evitar l'ascens lleidatà serà un altre filial. El partit d'anada es jugarà el pròxim diumenge a les 19.00 hores (Esport3) amb el Camp d'Esports de Lleida com a escenari. Els joves sevillans arriben a terres catalanes després d'eliminar al Socuéllamos i al Logronyès en la cursa per arribar a Segona Divisió A. Un objectiu molt diferent del que s'havien proposat a principi de temporada, la permanència a Segona B.

El que més ha destacat Imanol Idiakez en roda de premsa prèvia ha sigut "la dificultat" del rival, un equip sobresurt per la seva "regularitat i qualitat", el filial sevillista ha perdut quatre partits en el transcurs d'aquesta temporada. Si el conjunt de la Terra Ferma vol superar el primer partit el més important competir tan bé com en els altres xocs del 'play-off': "Estem preparats per dos partits del màxim nivell, i per demostrar el to de les dues darreres rondes. Només pensem en estar pendents del joc, però sobretot en guanyar".

S'espera ple absolut a l'estadi lleidatà amb tretze mil espectadors, entre ells una bona representació andalusa. Penyes sevillistes d'arreu d'Espanya, entre elles la de Barcelona, viatjaran fins a la capital del Segrià per animar els seus jugadors. Un autèntica final amb sabor de Segona.

stats