Esports 09/05/2021

Fins i tot la pissarra pica l’ullet al Girona (1-4)

Els gols d’Arnau, Juanpe i el doblet de Stuani confirmen la quarta victòria seguida a Logronyo

Jordi Bofill
Cristhian Stuani i Monchu, celebrant un dels gols del Girona a Logronyo

GIRONAEl Girona posa la directa cap al play-off d’ascens a Primera, que ocupa per segona setmana, després de la seva victòria a Logronyo (1-4), la quarta seguida, una ratxa que no s’aconseguia des de fa més de quatre anys. Els gols d’Arnau, Juanpe i el doblet de Stuani allarguen l’idil·li que viuen darrerament, en què tot surt massa bé. Fins i tot la pissarra, un element del qual ha costat treure suc, sembla que hi vulgui posar de la seva part: els dos primers gols van arribar gràcies a un parell d'execucions perfectes de Gumbau i el quart mitjançant Monchu. Dels últims 27 punts n’ha sumat 22 i se situa provisionalment cinquè a falta del partit de l’Sporting, el rival de la setmana que ve a Montilivi.

Tampoc li va fer falta jugar un partit sublim. N'hi va haver prou tenint les idees clares, marcant les diferències en els moments precisos i sent efectiu. Al quart d’hora, Arnau, el juvenil de divuit anys que ha encaixat de meravella, rematava de cap la primera de les dues assistències de Gumbau, que quan la primera part agonitzava va servir-li el segon a Stuani. Entremig, Nano va errar l’empat i l’àrbitre va perdonar l’expulsió a Petcoff. Accions que abans haurien tret de polleguera i ara no fan ni pessigolles.

El Logronyès no els va inquietar i un penal comès sobre Stuani va fer possible que l’uruguaià, amb el seu doblet, tanqués el partit amb un llaç. És important que hagi recuperat la seva millor forma just al moment en què es decideix tot. Bárcenas hauria pogut fer el quart gol, amb un xut al pal; però l'acabaria fent Juanpe. No es va poder mantenir la quarta porteria a zero, perquè Rubén va marcar en el temps afegit. El Girona ha decidit implicar-se i quan un s’implica s’entrega amb tot el que té. Arrisca, amb valentia. Perquè mai pugui dir-se que no ho va intentar de veritat.