BARÇA
Esports 14/09/2019

Sí al Futur recollirà firmes al Camp Nou a favor del vot electrònic al Barça

Hi haurà quatre punts de recollida de signatures abans del Barça-València

Ara
1 min
Víctor Font durant la roda de premsa d’ahir.

BarcelonaEl grup Sí al Futur, liderat per l'empresari Víctor Font, tindrà taules per recollir signatures per demanar que l’assemblea de socis compromissaris del 6 d’octubre aprovi la introducció del vot electrònic al club. Hi haurà 4 punts de recollida distribuïts per tot el perímetre de l'estadi. A més, fins al 25 de setembre hi ha diferents punts repartits pel territori català on es poden entregar signatures. Les taules s'obriran a les 19.30h a quatre punts diferents, un davant de l'accés 15, un altre a l'accés de Travessera de les Corts, un tercer davant l'Antiga Masia i un darrer davant la pista de gel.

Perquè la proposta de Sí al Futur entri en l’ordre de dia cal aportar almenys 3.253 signatures. La xifra equival al 3% del sufragi passiu dels socis i sòcies, segons el cens publicat el dia 5 d'agost pel Síndic del Soci, i tal com recullen els estatuts de l’entitat.

Si l’assemblea vota a favor de la introducció del vot electrònic, però, caldria esperar que el Parlament de Catalunya aprovi la nova llei de l'esport i l'activitat física, que inclou aquesta modalitat de vot. La previsió és que la llei sigui aprovada abans que s’acabi l’any o a principis del que ve, ja que té el suport d’una majoria àmplia de l’hemicicle.

stats