FÓRMULA 1
Esports 16/03/2013

Els entrenaments oficials es reprendran aquest diumenge a la 1 de la matinada (hora catalana)

La sessió d'entrenaments oficials del GP d'Austràlia ha estat marcada per la intensa pluja que ha caigut sobre Melbourne. Només s'ha pogut disputar la Q1

Nuria García
1 min

BarcelonaLa sessió d'entrenaments oficials del GP d'Austràlia ha estat marcada per la pluja, que primer ha fet endarrerir l'inici dels entrenaments 30 minuts, després ha creat problemes als pilots, que han fet diverses virolles sobre la pista molla i més tard perquè ha fet que els comissaris de la FIA (Federació Internacional de l'Automobilisme) suspenguessin la sessió (la Q2 i la Q3) fins al diumenge a la 1 del matí, hora catalana.

Nico Rosberg (Mercedes) ha estat el pilot més ràpid durant la primera tanda dels entrenaments oficials del GP d'Austràlia, amb un temps d'1:43.380, mentre que Fernando Alonso ha aconseguit el segon millor registre.

El primer que ha sortit de pista ha estat Lewis Hamilton (Mercedes), mentre que Felipe Massa (Ferrari) ha trencat l'aleró després de xocar contra les tanques de protecció. Per la seva banda, Sergio 'Checo' Pérez (McLaren) ha pogut evitar l'impacte i quan quedaven pocs minuts per a la finalització de la Q1, Pic i Esteban Gutiérrez han impactat contra la tanca.

Després dels primers 20 minuts d'entrenaments (Q1) han estat eliminats Maldonado, Gutiérrez, Bianchi, Chilton, Van der Garde i Pic. Vettel ha acabat setè.

La pluja i la manca de llum han fet que els comissaris, finalment, decidissin que la Q2 i la Q3 es disputaran aquest diumenge a la 1 del matí, sis hores abans de l'inici de la cursa. Aquesta decisió ja es va prendre durant al GP del Japó del 2010: la pluja va fer interrompre els entrenaments oficials i els comissaris de la FIA van decidir ajornar els entrenaments a l'endemà al matí.

stats