FÓRMULA 1
Esports 30/11/2012

Ferrari accepta les explicacions de la FIA i dóna per tancat el 'cas Vettel'

L'escuderia italiana assegura que pren nota del que ha respost la Federació a les seves exigències d'aclarir com va ser l'avançament de Vettel sobre Vergne a Interlagos

Ara
1 min
Fernando Alonso, seriós, al podi del circuit de Yeongam.

BarcelonaL'escuderia Ferrari dóna per tancat el 'cas Vettel', segons ha informat a la seva pàgina web. Després que dijous els italians enviessin una carta a la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) en què demanaven explicacions sobre l'avançament que Sebastian Vettel va fer sobre Jean-Éric Vergne durant a volta 4 del GP del Brasil, aquest divendres el màxim organisme de l'automobilisme els ha respost per aclarir la situació. Ferrari ha explicat que "pren nota" del que els ha dit la FIA i, per tant, "considera tancat l'assumpte".

L'escuderia italiana explica al comunicat que van demanar explicacions per "l'exigència d'aclarir les circumstàncies sorgides a internet els dies successius a la cursa" i afegeix que en cap cas volia "minar la legitimitat del resultat de la cursa". "Ha estat necessari per la nostra part aprofundir i demanar el parer de la Federació davant un episodi que hauria pogut deixar una ombra davant els ulls de tots els apassionats de la Fórmula 1, no només dels seguidors de Ferrari", conclou la nota.

stats