Fórmula 1
Esports 15/03/2013

Vettel comença la temporada 2013 amb la mateixa força amb què va acabar la 2012

El pilot alemany domina les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia

Nuria García
1 min
Sebastian Vettel ha estat el més ràpid en les dues sessions d'entrenaments lliures a Melbourne

BarcelonaSebastian Vettel i Red Bull han començat la temporada 2013 amb la mateixa força amb què van acabar la passada. L'alemany ha dominat les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia, que se celebra aquest cap de setmana al circuit d'Albert Park.

Durant la primera tanda d'entrenaments, Vettel ha encapçalat la classificació amb un temps d'1:27.211, mentre que el segon ha estat Felipe Massa, amb el Ferrari. Tercer ha acabat Fernando Alonso, i en la primera aparició de Lewis Hamilton amb el Mercedes, el britànic ha acabat quart.

Els pilots han aprofitat la primera jornada d'entrenaments lliures a Austràlia per comprovar el rendiment i el desgast dels nous pneumàtics, els supertous i els mitjans que Pirelli ha designat per a aquesta cursa. A més de ser el més ràpid amb els pneumàtics tous, Vettel també ha demostrat un bon ritme amb els mitjans.

Durant la segona sessió, els dos Red Bull han encapçalat la taula de temps −primer ha estat Vettel amb un 1:25.908 i segon, el seu company d'equip, Mark Webber−, mentre que Fernando Alonso ha acabat sisè, per darrere del Mercedes de Rosberg i dels Lotus de Räikkönen i de Grosjean. I és que Ferrari ha semblat patir, amb el desgast dels pneumàtics.

Hamilton, que havia estat quart en la primera sessió, a la tarda ha xocat contra la tanca de protecció quan intentava millorar el seus temps. L'escuderia que no ha aconseguit gaires bons temps ha estat McLaren, amb Button 11è i Sergio 'Checo' Pérez 13è.

stats