FÓRMULA 1
Esports 31/01/2014

Massa marca el millor temps i Juncadella debuta amb el Force India

El pilot català ha aconseguit el tercer millor temps i ha donat 81 voltes al traçat de Jerez de la Frontera

Efe / Ara
1 min
Dani Juncadella, amb el Force India a Jerez / MARK THOMPSON / GETTY IMAGES

Jerez / BarcelonaEl pilot brasiler Felipe Massa (Williams), amb 1:28.229, ha aconseguit el millor temps en l'última jornada d'entrenaments oficials de Fórmula 1 al Circuit de Jerez.

L'asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha estat en segona posició, amb un crono de 1:29.145, completant un total de 115 voltes i sent el pilot que més ha rodat en una única jornada durant aquests quatre dies.

Això és, precisament, el que no ha pogut fer Red Bull, l'escuderia de l'actual campió del món, l'alemany Sebastian Vettel, que en quatre dies no ha trobat mai el punt adequat. Entre Vettel, que va pilotar dimarts i dimecres, i el seu company, l'australià Daniel Ricciardo, al volant dijous i divendres, Red Bull només ha pogut donar 21 voltes al traçat andalús.

El català Daniel Juncadella, de 22 anys, ha debutat aquest divendres com a provador de l'escuderia Force India. Juncadella ha aconseguit el tercer millor registre (1:29.457) i ha donat 81 voltes.

Cinquè ha estat el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) que ha pujat al monoplaça la tarda després que el seu company, l'alemany Nico Rosberg, rodés al matí. Aquesta escuderia ha estat la que més voltes ha acumulat durant aquests entrenaments, amb 132 avui i un total de 309 girs entre les quatre sessions.

stats