HANDBOL
Esports 18/01/2014

El Fraikin Granollers guanya un amistós a la pista de l'Helvetia Anaitasuna (21-25)

Schulz ha destacat sota els pals amb una gran actuació contra els seu anterior equip

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha guanyat per 21-25 un amistós en benefici de la ONG Intermón Oxfan a Pamplona contra l'Helvetia Anaitasuna. Els dos equips han repartit minuts entre els jugadors titulars i els suplents, per permetre als jugadors recuperar ritme de competició durant aquestes setmanes sense lliga. La Asobal torna en dues setmanes.

El porter Schulz, exjugador dels locals, ha destacat durant els primers minuts, amb Campos encertat en l'atac granollerí. Al descans, el Fraikin ja guanyava per 8-10.

A la segona part ha seguit el domini català (15-22 als 51 minuts), amb un parcial local de 5-0 al final que no ha servit per evitar el triomf vallesà.