HANDBOL
Esports 12/12/2013

Fraikin Granollers-Naturhouse La Rioja i Barça- BM Osca, semifinals de la Copa Asobal

Les semifinals es disputaran dissabte 21 (el Fraikin a les 11.30 i el Barça, a les 13.30) i la final serà diumenge 22, a les 20 hores

Ara
1 min
El president d’Asobal i directiu responsable de la secció d’handbol del Barça, Eduard Coll, i la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos / VICTOR SALGADO / FCB

BarcelonaFraikin Granollers-Naturhouse La Rioja i Barça-BM Osca. Aquests són els aparellaments de les semifinals de la Copa Asobal que es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de desembre al Palau Blaugrana.

El dissabte 21, el Fraikin jugarà la primera semifinal a les 11.30 i posteriorment, l'equip blaugrana s'enfrontarà al conjunt aragonès (13.30 hores). La final serà diumenge 22, a les 20 hores.

El guanyador de la Copa Asobal aconseguirà una plaça per disputar la Lliga de Campions. El Barça, vigent campió de la competició, és el principal favorit per endur-se el títol per novena vegada. Per la seva banda, el Fraikin torna a disputar la Copa Asobal 20 anys més tard. L'última vegada que el conjunt vallesà va disputar aquesta competició va ser la temporada 93-94 i va aixecar el títol després de superar el Barça a la final.

stats