HANDBOL
Esports 11/09/2015

El Fraikin Granollers encara el primer partit dur de la temporada a la pista de l'Anaitasuna

Per al partit contra Anaitasuna, El Fraikin té el dubte del lateral, Salva Puig, i encara arrossega la baixa del brasiler Guilherme Valadao

Efe
1 min
Els jugadors del Fraikin fan pinya abans d'un partit / XAVIER SOLANAS / FRAIKIN GRANOLLERS

GranollersEl Fraikin BM. Granollers s'enfronta dissabte (20.30 h) a l'Helvetia Anaitasuna, a domicili, en la primera prova de foc dels homes de Carlos Viver contra un rival que també disputarà, igual que els vallesans, la Copa EHF. El conjunt català no va fallar en el seu debut a la Lliga, encara que els va costar moltíssim. Els vallesans van patir, literalment, fins a l'últim segon, quan un gol de Moi Blanxart els va donar la primera victòria de la temporada (27-26) contra Puente Genil.

Amb l'equip encara agafant ritme de competició arriba un dels grans partits de la temporada per al Granollers, la visita a la pista d'Anaitasuna, un conjunt que sempre els ha costat molt. En l'última ocasió que es van enfrontar, al mes de març, el partit va acabar en taules (27-27); però és que en el partit de la primera volta, la victòria va ser per als de Viver per la mínima (30-29).

El partit de demà també servirà per homenatjar José Luis Pérez Canca, exjugador del Granollers, Ademar i Ciudad Real –entre altres equips–, mort aquest dijous als 44 anys com a conseqüència d'un càncer. Per al partit contra Anaitasuna, Viver té el dubte del lateral, Salva Puig, i encara arrossega la baixa del lateral brasiler, Guilherme Valadao.

stats