FUTBOL
Esports 28/02/2013

La directora general de trànsit, sobre Benzema: "La llei és igual per a tots"

Maria Seguí afirma que no té constància que un segon jugador del Madrid fos enxampat conduint a més de 200 km per hora

Efe
1 min
Xavi i Benzema

MadridLa directora general de Trànsit, Maria Seguí, ha assenyalat avui que la DGT té un sistema de vigilància que s'aplica amb rigor a tots els que circulen per les carreteres espanyoles, independentment de qui sigui la persona afectada. Seguí ha fet aquestes declaracions a RNE en ser preguntada pel cas del jugador del Reial Madrid Karim Benzema, que va ser caçat el 3 de febrer a la matinada per un radar mòbil situat a la M-40 circulant a 216 quilòmetres per hora, en un tram amb una velocitat màxima de 100 km/h.

En aquest cas, Seguí ha precisat que no té constància que hi hagués un segon vehicle que circulés a una velocitat superior al límit de manera simultània al d'aquest jugador. "La Direcció General de Trànsit ho és de tots els que circulen per les vies espanyoles, siguin els que siguin pel seu origen, ideologia i condició", ha dit Seguí, que ha considerat que és anecdòtic que la persona en qüestió sigui un jugador de futbol, des de la perspectiva de tractar de protegir la població en el seu conjunt.

Ha explicat que la Direcció General de Trànsit té un sistema de vigilància que aplica "amb rigor" per a tots, "independentment de qui sigui la persona afectada".

stats