Piqué, sobre el cas Rubiales: "La gent s'ho pren tot molt a pit"

L'excentral del Barça, company de negocis de l'expresident de l'RFEF, es manifesta sobre el petó no consentit a Jenni Hermoso

ARA
2 min
Gerard Piqué posant a RAC1 abans de l'entrevista.

BarcelonaGerard Piqué ha passat aquest dimecres pels micròfons de RAC1 i ha repassat l'actualitat dels últims mesos. L'exjugador del Barça, embarcat ara en projectes com la Kings League, ha estat preguntat pel petó no consentit de Luis Rubiales a Jenni Hermoso en la celebració del Mundial. La seva resposta: "Pràcticament no he parlat amb ell [Rubiales]. El tema és molt complex. Podríem estar dues hores parlant-ne. Perquè són moltes coses en una i la gent ho barreja tot. És com la política, molt passional. Hem de treure aquesta passió. Al final el que s'ha d'explicar és la veritat. La gent s'ho pren tot molt a pit. És un tema molt sensible, molt personal". Piqué i Rubiales són companys de negocis.

Ara que es complirà un any de la seva retirada del futbol, Piqué ha manifestat que hi ha coses que troba a faltar de la pràctica professional. "El que més, la competició, perquè jo no ser fer esport sense competir. I el que menys, els entrenaments", ha confessat l'exjugador culer, que ha explicat que no ha parlat amb Xavi Hernández des que va plegar –més enllà de refusar el seu oferiment perquè participés en la celebració de la Lliga– i, en canvi, sí que té una relació molt bona amb el president executiu del Barça, Joan Laporta. Malgrat aquesta fredor cap al tècnic de Terrassa, Piqué ha deixat clar que cal "tenir paciència amb ell" i que "no hi ha ningú millor per tornar a jugar bé".

En clau institucional, Piqué conserva les ganes de ser algun dia president del Barça, però sembla que no per al curt termini. "És massa sacrificat, ho dones tot pel bé del club, sense cap benefici econòmic. Crec que és força dur. Si surt malament, la repercussió és molt negativa. Tot i això, si el Barça necessita la meva ajuda, jo estaria disposat a ajudar-lo", ha afirmat l'exjugador barceloní, que també ha etzibat que "ningú s'enrecordarà de l'última Champions del Madrid" i ha fet una reflexió sobre la vida privada, marcada per la separació de Shakira: "Si hagués donat importància a tot el que es va dir de mi, estaria tancat en un pis o m'hauria tirat des d'un sisè. L'única manera de sortir viu de tot això és no donar importància a res. La gent es basa en informacions que no són reals. ¿He de sortir a desmentir-les cada dia? No, que es creguin el que vulguin".

stats