Espanyol

Coutinho: "Clar que m'agradaria quedar-me, però no penso en el futur"

El davanter brasiler de l'Espanyol assegura que no vol tornar a l'Inter de Milà i dóna gràcies a Pochettino per la confiança que ha dipositat en ell

El davanter brasiler d' Espanyol Phillipe Coutinho , cedit per l'Inter de Milà fins al final de temporada , ha dit que li agradaria quedar-se a l'entitat catalana, "clar que m'agradaria quedar-me, però no penso en el futur" ha assegurat.

Amb només dos partits Coutinho s'ha convertit en l'ídol de la grada, "no m'ho esperava" comenta el brasiler. "És difícil arribar a un grup i competir al moment" explica, per això ha volgut donar les gràcies a Pochettino ja que li va donar " l'oportunitat a la primera setmana" i el jugador ha intentat tornar la confiança rebuda amb   " bones jugades i regats ".

Sobre Pochettino, Coutinho ha assegurat que es tracta d'un entrenador " que exigeix bastant , però també et dóna confiança" .

"Estic gaudint molt , els jugadors són molt tècnics i el ritme és molt ràpid . Aquí es treballa més que a Itàlia i tothom corre ", ha dit el brasiler que també ha comentat que aquí se sent una mica més feliç que a Itàlia, " un futbolista sempre vol estar al camp i ara estic gaudint de minuts " .

El jugador de l'Espanyol creu que el seu equip encara té possibilitats d'anar a Europa, "tothom treballa molt fort i objectius , però anem partit a partit" ha assegurat.


Més continguts de