PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/11/2012

David Navarro parteix la cella a Cristiano Ronaldo amb un cop de colze

El central del Llevant ha etzibat un cop de colze al jugador del Reial Madrid al minut 3 i li ha partit la cella

Cristiano Ronaldo ha hagut de ser atès després de partir-se la cella en el Llevant-Madrid

BarcelonaCristiano Ronaldo, a banda de marcar el primer gol del Madrid, ha patit un ensurt quan al minut 3 de partit ha hagut de ser atès pels metges del Madrid per culpa d'un cop de colze de David Navarro. El defensa del Llevant li ha etzibat un fort cop a la cara i ha partit la cella del jugador portuguès.

En un primer moment la sang ha començat a rajar, però els metges del Reial Madrid han pogut aturar l'hemorràgia i han pogut curar la ferida. Poc després, al minut 20, Ronaldo ha rematat gairebé sol una pilota morta dins de l'àrea que ha fet pujar el 0-1 al marcador.