Futbol
Esports Futbol 23/12/2012

Iker Casillas: "La meva suplència? És criteri de Mourinho, jo em veig bé"

El porter i capità del Reial Madrid ha parlat després de quedar-se a la banqueta de Màlaga, i ha dit que "ja ho intuïa durant la setmana"

Ara
1 min
La foto del partit de Màlaga no estava a la gespa sinó a la banqueta. Iker Casillas va ser suplent per primer cop en 10 anys al Reial Madrid.

BarcelonaUn dia després de la seva sorprenent suplència al camp del Màlaga, Iker Casillas ha parlat públicament. "És criteri de Mourinho, jo em veig bé", ha dit abans del partit benèfic que ell mateix organitza, el "Partido x la ilusión".

"No estic acostumat a ser suplent, però per sobre d'Iker Casillas està l'equip. El 'míster' ho va creure oportú i ara només queda seguir entrenant en aquesta competència sana amb Adán", ha admès el capità blanc, però ha afirmat: "Més que la meva suplència el que m'importa és la derrota que vam patir".

Casillas també ha assegurat que el seu nas preveia alguna cosa: "ja ho intuïa durant la setmana, però l'important era que l'equip guanyés. Mourinho no em va dir res, però si no cal donar explicacions quan un juga, tampoc quan no ho fa".

Sobre la seva relació amb José Mourinho:

stats