Lliga BBVA
Esports Futbol 11/01/2015

L'Elx surt del descens amb una victòria a San Mamés

Víctor i Fajr aconsegueixen una renda que no pot neutralitzar l'Athletic malgrat un gol de San José a un quart d'hora del final

Víctor Rodríguez celebra el seu gol davant l'Athletic a San Mamés

BarcelonaL'Elx ha abandonat l'última posició a la classificació (si més no, momentàniament, a l'espera del que faci el Granada contra la Reial Societat), en guanyar l'Athletic per 1-2 a San Mamés.

Víctor Rodríguez ha obert el marcador amb una acció que ha superat Gorka després d'una bona acció de Jonathas. Era el quart d'hora de joc. L'Athletic ha intentat empatar amb diverses accions, sobretot amb centrades que l'Elx ha anat refusant com podia. A la represa, però, els il·licitans han tornat a colpejar el seu rival. Altre cop Jonathas ha sigut protagonista, en endur-se una pilota davant Balenziaga per acabar assistint al seu company Fajr, que ha fet el 0-2 al minut 53.

L'Athletic ha pogut retallar diferències amb un gol per l'escaire de San José al que no arriba el porter Tyton. Però els intents locals per empatar han sigut inútils i s'ha mantingut l'1-2 fins al final. Un marcador que suposa la tercera victòria de la temporada per a l'Elx, que no guanyava en Lliga des del novembre contra l'Espanyol.