Futbol
Esports Futbol 28/10/2012

Martins desarbora el Granada i dóna tres punts més al Llevant (3-1)

El davanter nigerià ha fet els dos primers gols de l'equip valencià. La victòria l'ha completada Pedro Ríos. Pel Granada, ha marcat El Arabi al final

Els jugadors del Llevant abracen Martins després del 2-0 contra el Granada

ValènciaEl nigerià Obafemi Martins, que ha fabricat i ha marcat els dos primers gols del Llevant, ha desarborat el Granada en un xoc de superioritat local, en què el futbol de contraatac li ha estat suficient al conjunt valencià per guanyar amb autoritat un rival que amb prou feines ha fet ocasions de gol.

Martins ha aconseguit els dos primers gols del partit en robar dues pilotes a la defensa visitant, i posteriorment, una contra resolta per Ríos ha ampliat el marcador d'un xoc incòmode per culpa del vent. El Granada ha arribat prop del final.

En un escenari amb el vent complicant el joc, el Llevant ha sabut aprofitar les circumstàncies i als dotze minuts, en una jugada en què Íñigo López ha fallat i Martins ha estat molt viu per treure-li la pilota, ha arribat l'1-0 en un tir ajustat al pal esquerre de la porteria de Toño.

No ha reaccionat el Granada, que ha tingut la pilota en algunes fases d'aquest primer temps, però que no s'ha acostat a la porteria de Munúa. El Llevant, en línies generals, ha sigut molt superior al seu rival.

El segon gol local ha arribat al principi de la represa, en una segona acció de picardia de Martins, que ha posat el 2-0 al marcador. El Granada ha avançat línies per mirar de remuntar i això ha donat espais al Llevant, que en el minut 73 ha sentenciat, gràcies a un gol de Pedro Ríos en una contra.

A la desesperada, el Granada ha retallat diferències a través d'El Arabi, que ha deixat el marcador en el 3-1 final.