PRIMERA DIVISIÓ

Mourinho: "Guardiola està molt protegit per la premsa local"

El tècnic portuguès del Reial Madrid ha parlat en una entrevista a Sky Sports en la qual ha parlat sobre Pep Guardiola, el Barça, el 5-0 i el Reial Madrid

Mourinho ha dit a la cadena anglesa que Guardiola és un entrenador que "està altament protegit per la premsa local. Allà, els jugadors neixen al club i tenen la filosofia pròpia del club. No pots comparar aquesta situació amb qualsevol altre club".


El portuguès també ha aprofitat per parlar sobre el 5-0 de l'últim Barça-Madrid. Ha recordat les sensacions de després del clàssic. " Recordo que després del partit del Barcelona, teníem un partit molt complicat a casa contra el València, i la gent parlava de que tindríem por de jugar al nostre estadi. La gent no estava còmoda, però l'equip es va refer, va seguir competint, hem de seguir guanyant partits i esperar un error del Barcelona", ha afegit.


Mourinho ha fet referència al Barça i més concretament a Puyol i Xavi, " quan ells acabin la seva carrera, el Barça intentarà produir altres jugadors semblants, però els clons en el futbol són impossibles". A afirmat que si l'equip blanc queda segon aquesta temporada no suposaria la fi del món, " Si li donem continuïtat, estem en la bona direcció, crec que la forma natural amb els jugadors joves que tenim és millorar, i arribarà l'èxit".