Esports Futbol 06/06/2011

El Reial Madrid ja té gairebé lligat el fitxatge del jove brasiler Neymar

El Reial Madrid podria fitxar els propers dies a la jove estrella brasilera Neymar, segons RAC1. Segons aquests missatges, Sandro Rosell havia invitat al pare i el represenant del jugador a la final de Wembley.

Redacció
1 min
Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil.

BarcelonaLa ràdio ha fet públics uns missatges entre Ronaldo (l'ex-jugador del Barça i del Madrid) i el director general del Madrid José Ángel Sánchez en que aquest demana que el representant i el pare de Neymar volin els propers dies fins a Madrid. Ronaldo ha convidat a Neymar al seu partit de comiat aquesta mateixa setmana i estaria fet d'interlocutor.

Neymar, de 19 anys, és la gran estrella del Santos, club amb el que jugarà els propers dies la final de la Copa Libertadores. A la seva edat ja ha debutat amb la selecció absoluta, amb la que ha marcat 3 gols en 4 partits jugats.

Segons els missatges als que ha accedit RAC1, el president del Barça Sandro Rosell havia convidat al pare i a representant de Neymar a la final de la Lliga de Campions, però aquests no van acceptar. Ronaldo de fet, afirma als missatges que "Neymar i el seu pare són blancs", referint-se al Madrid i demana que el procés s'acceleri doncs aquesta setmana Sandro Rosell volarà al Brasil i es trobaria amb el representant del jugador. Guardiola no ha demanat a Neymar, però segons aquests missatges Rosell tindria pensat trobar-se amb l'entorn del jugador, tot i que tampoc queda clar si seria per negociar el fitxatge d'un jugador que sembla molt a prop del Madrid.

stats