Primera Divisió
Esports Futbol 11/11/2012

Un València que acaba amb deu jugadors empata contra el Valladolid (1-1)

Cissokho, de cap després d'una falta picada per Parejo, ha avançat els xe al minut 14. Al minut 68, ha provocat un penal i ha sigut expulsat, per permetre que el Valldolid empatés el partit

Efe
2 min
Rami i Manucho salten per lluitar una pilota al José Zorrilla durant el Valladolid-València

ValladolidEl Valladolid i el València s'han repartit els punts a l'Estadi José Zorrilla, on els visitants han acabat amb deu jugadors per expulsió de Cissokho en el penal que ha propiciat l'empat dels locals ben entrada la segona part. El conjunt xe ha començat amb Soldado a la banqueta i amb Valdez com a davanter.

Els valencians, mentalment forts després de guanyar els seus dos últims partits, han començar collant molt per intentar trencar la seva mala ratxa en lliga fora de Mestalla: un sol punt de quinze disputats. 
 
En una falta llançada des de la cantonada dreta per Parejo, ha arribat el primer gol del partit després d'un cop de cap picat i precís de Cissokho (min. 14). El València ha dominat el partit a base de triangulacions i joc organitzat, mentre que el Valladolid ha intentat reorganitzar-se i buscar ocasions al contraatac sense gaire èxit. Alberto Bueno ha generat l'ocasió de perill més clara de l'esquadra local en la primera meitat, amb un xut que s'ha estavellat al pal esquerre de la porteria de Diego Alves (min.29).

A la represa, ha sigut l'equip local el que s'ha fet amb el domini del partit i ha posat en dificultats a un València que s'ha desdibuixat després del pas pels vestidors. Després d'una ocasió de Soldado, que ha saltat al camp després del descans, l'equip local s'ha plantat a l'àrea contrària amb més freqüència i energia de la mà, sobretot, de Bueno. En una de les seves arribades, Cissokho l'ha fet i l'àrbitre ha assenyalat expulsió per al defensor i penal que ha transformat l'especialista Víctor Pérez (min. 68).

Ha seguit insistint el Valladolid sense encert, Óscar ha tingut la victòria a les seves botes (min. 81) i el València s'ha defensat com ha pogut amb deu jugadors sobre el camp.

stats