Esports Futbol 27/03/2014

El Vila-real visita un Getafe que afronta la seva primera final per eludir el descens

El Getafe arriba al partit després de 14 jornades sense guanyar i el Vila-real només ha guanyat un dels últims set partits

Els jugadors del Vila-real, durant un entrenament / VILLARREALCF.ES

Getafe / Vila-realEl Vila-real s'enfronta aquest dijous al Getafe (20 hores Canal+ Liga i Gol T) i els groguets arriben al partit en el seu pitjor moment de la temporada, ja que només han guanyat un dels últims set disputats, a més d'haver perdut en els seus dos últims desplaçaments, en què el nivell competitiu de l'equip ha estat baix.

Per això des del vestidor de l'equip groc es qualifica aquest partit com a clau, a més d'estar condicionat pels problemes que té el tècnic, Marcelino García Toral, per confeccionar un equip com a conseqüència de les nombroses baixes que té per problemes físics a la seva plantilla. Aquests problemes destaquen especialment en la parcel·la defensiva on hi ha diversos futbolistes que no poden jugar i altres que no es troben al cent per cent.

En el capítol de lesions, segueix fora de l'equip el central Pablo Íñiguez, que manté els seus problemes de pubis. I a aquesta baixa s'ha sumat la del central Chechu Dorado, que s'ha tornat a fracturar el cinquè metatarsià del peu dret i podria haver dit adéu a la temporada.

El Getafe arriba al partit després de catorze jornades sense guanyar i ubicat en llocs de descens des del passat cap de setmana. El conjunt madrileny aconseguir una victòria davant el Vila-real per posar fi a la pitjor ratxa de la seva història i deixar enrere les posicions que manarien a Segona Divisió als homes de Cosmin Contra.

El tècnic romanès suma dos partits a la banqueta del conjunt madrileny i encara no ha aconseguit trobar la tecla exacta que atorgui tres punts al seu equip. De moment, el seu bagatge al Getafe és d'un empat davant el Granada (3-3) i una derrota a San Mamés contra l'Athletic (1-0).