Futbol
Esports Futbol 24/03/2012

Els jugadors del Madrid diuen "prou" a Mourinho

Segons 'El Confidencial', la plantilla s'ha rebel·lat contra l'entrenador perquè en les derrotes ha optat per criticar els àrbitres abans de parlar de futbol

Ara
1 min
José Mourinho a la banqueta del Bernabéu

BarcelonaEls jugadors del Reial Madrid s'han rebel·lat contra el seu entrenador. Han dit "prou" a Mourinho després d'un nou escàndol al partit contra el Vila-real i de veure que l'avantatge respecte al Barça s'ha escurçat de 10 a 6 punts en una setmana. Segons explica 'El Confidencial' els futbolistes estan tips que el de Setúbal els exigeixi criticar constantment l'àrbitre quan les coses es compliquen, i volen que es dediqui a parlar de futbol en lloc de polemitzar.

Aquest diari digital subratlla les 23 expulsions de jugadors del Reial Madrid des que Mou va fer-se càrrec de la banqueta, i explica que "els jugadors li demanen que torni al futbol, que s'acabi amb la tensió dels crits, insults i altres circumstàncies que han fet que l'avantatge amb el Barça s'hagi reduït". I també desvela que "el tècnic exigeix parlar més dels àrbitres, i els jugadors s'hi neguen. Per això, el silenci dels últims dies".

D'altra banda, també explica que el club va trucar a la Federació "per desig exprés del tècnic", i que malgrat que molts directius s'han oposat a aquestes maneres de fer, el president, Florentino Pérez, continua donant suport incondicional a l'entrenador.

stats