Publicitat
Publicitat

Futbol

Els jugadors del Madrid diuen "prou" a Mourinho

Segons 'El Confidencial', la plantilla s'ha rebel·lat contra l'entrenador perquè en les derrotes ha optat per criticar els àrbitres abans de parlar de futbol

Els jugadors del Reial Madrid s'han rebel·lat contra el seu entrenador. Han dit "prou" a Mourinho després d'un nou escàndol al partit contra el Vila-real i de veure que l'avantatge respecte al Barça s'ha escurçat de 10 a 6 punts en una setmana. Segons explica 'El Confidencial' els futbolistes estan tips que el de Setúbal els exigeixi criticar constantment l'àrbitre quan les coses es compliquen, i volen que es dediqui a parlar de futbol en lloc de polemitzar.

Aquest diari digital subratlla les 23 expulsions de jugadors del Reial Madrid des que Mou va fer-se càrrec de la banqueta, i explica que "els jugadors li demanen que torni al futbol, que s'acabi amb la tensió dels crits, insults i altres circumstàncies que han fet que l'avantatge amb el Barça s'hagi reduït". I també desvela que "el tècnic exigeix parlar més dels àrbitres, i els jugadors s'hi neguen. Per això, el silenci dels últims dies".

D'altra banda, també explica que el club va trucar a la Federació "per desig exprés del tècnic", i que malgrat que molts directius s'han oposat a aquestes maneres de fer, el president, Florentino Pérez, continua donant suport incondicional a l'entrenador.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT