PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/06/2013

El Mallorca necessita un miracle per continuar a Primera

Els balears han de guanyar (21h/C+Liga,Gol T) al Valladolid i esperar que el Deportivo perdi, i que el Celta i el Saragossa no guanyin

Ara
2 min

BarcelonaEl Mallorca rep aquest dissabte al vespre (21h/C+Liga,Gol T) el Valladolid en una última en què necessita un miracle per salvar-se. Els balers han de guanyar el seu partit i esperar que el Deportivo perdi, i que el Celta i el Saragossa no guanyin.

El mallorquinistes són cuers amb 33 punts, mentre que el Saragossa i el Celta, amb 34 punts, completen les tres posicions del descens. El Deportivo és l'equip que marca la salvació amb 35 punts. Aquests són els quatre equips implicats en la lluita pel descens. Només un d'ells serà l'afortunat que es mantindrà un any més a Primera.

Tots quatre equips juguen com a locals. El Depor és l'únic que depèn d'ell mateix. Si els corunyesos guanyen es salvaran. Si per contra, empaten o perden, aleshores la resta tindrien opcions. Les possibilitats del Celta passen per derrotar l'Espanyol i que el Depor no guanyi. El Saragossa, al tenir el gol average personal amb els de Vigo perdut, necessiten una victòria contra l'Atlètic de Madrid, i que cap dels dos equips gallecs guanyin. Finalment, el Mallorca és qui ho té pitjor ja que depèn dels altres tres resultats per salvar-se.

Els mallorquinistes per aquest enfrontament tenen el dubte d'un Giovani Dos Santos que no sabrà fins última hora si pot juga, ja que el mexicà compte amb el permís de la Lliga de Futbol Professional (LFP) per ser alineat, però no amb l'autorització de la FIFA ni la federació mexicana.

A més, Gregorio Manzano no podrà comptar amb el màxim golejador dels balears, Hemed, per lesió, i mantindrà el dubte de Pina fins última hora per unes molèsties físiques.

Alineacions probables

Mallorca: Aouate; Hutton, Bigas, Geromel, Luna; Pereira, Martí, Márquez, Nsue; Dos Santos i Víctor.

Reial Valladolid: Jaime; Rukavina, Rueda, Valiente, Peña; Ebert, Álvaro Rubio, Víctor Pérez, Omar; Óscar i Larsson.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comitè Madrileny)

Estadi: Son Moix.

Hora: 21h

stats