Segona Divisió
Esports Futbol 26/07/2013

Abraham Paz: "Faré tot el que estigui a la meva mà per netejar el meu nom"

El jugador nega les acusacions d'haver-se venut en dos partits del Sabadell

Ara
1 min
Abraham Paz

SabadellDesprés de ser acusat pel diari 'Marca' de vendre's en dos partits, Abraham Paz ha emès un comunicat per defensar la seva innocència. "Vull deixar clar que les acusacions contra la meva persona són totalment falses. Els fets descrits en aquestes acusacions no tenen cap fonament, és una cosa que ni vaig fer ni mai faria. Des del moment en què es van abocar aquestes acusacions, he prestat tota la meva ajuda a la LFP i als estaments pertinents per aclarir tots els fets. Aquestes institucions m'han comunicat que, al marge que es tracta d'uns fets als quals mai em prestaria, no hi ha indicis que suporten les acusacions de les quals estic sent víctima".

El jugador recorda que el Sabadell no estava salvat matemàticament. "Jo tenia un any més de contracte i no anava arriscar la meva vida ni la de la meva família, ja que en cas de descens del meu club automàticament el meu contracte acabaria", ha dit. "Fins i tot en un dels partits objecte de sospita, jo vaig marcar un gol, fet que no quadra amb un jugador que es ven a un equip contrari", ha afegit.

"D'altra banda sobre les especulacions que vaig deixar de jugar per aquest tema són totalment falses", diu Abraham Paz, que recorda que va estar jugant amb el menisc trencat.

"Faré tot el que estigui a la meva mà per netejar el meu nom", diu el jugador.

stats