2a divisió
Esports Futbol 06/04/2013

El Barça B s'encalla contra el Mirandés (1-1)

Luis Alberto avança el filial amb un xut de falta magistral, però Mujika ha aprofitat una badada defensiva per empatar el partit poc després

M. M.

BarcelonaEl Barça B continua sense trobar la seva millor versió i aquest dissabte ha encadenat el quart partit consecutiu sense guanyar. El filial blaugrana ha empatat contra el Mirandés (1-1) en un partit amb poc ritme, i on els d'Eusebio Sacristán han trobat a faltar en excés Gerard Deulofeu, l'estendard de l'equip.

El filial blaugrana ha controlat el partit, tot i que ha pecat de profunditat. Els jugadors tenien la pilota, la remenaven bé i aculaven el Mirandés, però els faltava una espurna de creativitat per acabar d'arribar a la línia de fons i provar el xut a porteria.

Al descans s'hi ha arribat sense gols, i a la represa Luis Alberto ha obert el marcador amb un xut de falta genial que ha superat la barrera i ha entrat pel primer pal (48'). Semblava que els d'Eusebio Sacristán havien fet el més difícil, però novament han encaixat un gol en contra. Ha estat Mujika, en una jugada enrevessada que cap defensa ha pogut rebutjar bé. Al final, la pilota ha caigut als peus del futbolista visitant, que ha superat el porter Masip.

Els blaugranes han continuat dominant, i han avançat les línies per intentar avançar-se de nou. Però una altra vegada, el filial ha pecat de profunditat ni de cap jugador que desequilibrés. Al final, repartiment de punts entre un equip que es manté a la zona mitja-alta de la classificació, i un Mirandés que és a només dos punts del descens.