SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/01/2013

El Girona sentencia en els minuts finals (2-0)

El Girona suma tres punts més i recupera temporalment la segona posició a la classificació després de superar el Guadalajara amb gols de Jandro i Benja

Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi

GironaPartit avorrit el que han disputat el Girona i el Guadalajara a Montilivi i que no s'ha resolt fins als instants finals, quan dos gols del conjunt local (2-0) han trencat el tedi que fins llavors s'ha viscut al terreny de joc.

Cap dels dos equips ha aconseguit rematar a porteria en els primers 45 minuts, fet que s'ha traduït en un partit sense al·licients i sense cap tipus d'atractiu, que no ha canviat en absolut amb la disputa de la segona part.

L'única excepció a la insípida tònica del partit ha estat una oportunitat de Juanjo l'inici de la represa, però el davanter visitant, que debutava en la seva segona etapa al club després de ser fitxat aquesta setmana, ha estat lent en la definició, el que ha permès a la defensa del Girona desbaratar l'ocasió.

El joc dels errors ha provocat que els dos conjunts intercanviessin imprecisions al centre del camp i no s'acostessin amb claredat a cap de les dues àrees, el local Ion Vélez ha avisat amb una rematada davant Razak a falta de sis minuts per al final.

No obstant això, el Girona s'ha emportat la victòria quan el partit estava a punt de morir. Jandro rematava a gol una centrada per la dreta de Jofre (1-0) i ja en el temps afegit, amb el Guadalajara abocat a l'atac, Benja ha sentenciat en l'última contra del partit.

La victòria permet al Girona recuperar temporalment el segon lloc, mentre que el Guadalajara trenca una ratxa de vuit jornades seguides sense perdre.

Fitxa tècnica:

GIRONA 2

GUADALAJARA 0

Girona: Mallo; Txiki (Benja, min.65), Richy, Migue, David Garcia, Eloi, Luso, Juanlu, Jandro, Felip (Jofre, min.52) i Acuña (Ion Vélez, min.80).

Guadalajara: Razak, Kike Tortosa, Gaffoor (Susaeta, min.8), Alex Ortiz, César, Erice, Vicente, Álvaro, Alex García, Aitor (Cristian, min.79) i Juanjo (Kepa, min.73).

Gols: 1-0: m.88: Jandro. 2-0: m.94: Benja.

Àrbitre: Melero López, (Comitè andalús). Va mostrar targeta groga als locals Luso, Jandro, Txiki i Benja i als visitants Álvaro Antón i Susaeta.

Incidències: Partit de la 23a jornada de la Lliga Adelante disputat a Montilivi davant 5.017 espectadors.