FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ

La preocupant situació del Reus no dona treva

Els aficionats han convocat per a dissabte una manifestació

La LFP va sol·licitar dimecres a la Federació Espanyola (RFEF) l’ajornament del partit de dissabte entre el Reus i el Còrdova. El motiu de la instància, que va comptar amb el vistiplau de l’Associació de Futbolistes (AFE), va ser que els jugadors de l’equip català no estan en les condicions adequades per a la disputa d’aquest compromís.

La Lliga va decidir dilluns assumir les nòmines dels jugadors, que fa tres mesos que no cobren, per garantir així que podran acabar la temporada amb normalitat i sense adulterar la competició de Segona Divisió. La patronal, però, obrirà un expedient disciplinari a l’entitat.

Els aficionats del Reus han convocat per a dissabte una manifestació a les portes del estadi, una hora i mitja abans de l’inici del partit contra el Còrdoba. Així, en una jornada en la qual es preveu la millor entrada de tota la temporada pels preus populars que ha decretat el club, tot i que probablement serà l’últim partit de la seva història, es preveu que els aficionats es concentrin a les 16.30 hores fora de l’estadi davant de tribuna per llegir un comunicat.