Segona Divisió
Esports Futbol 02/02/2013

La Ponferradina busca reaccionar contra un Girona amb baixes

L'equip català té sis baixes per al partit d'aquest diumenge (12 hores, Canal + 1)

Efe
1 min
Gerard Bordas

GironaLa Ponferradina rep aquest diumenge (12 hores, Canal + 1) el Girona amb l'objectiu de buscar la reacció contra un rival que arriba amb baixes, però en una excel·lent tercera plaça en la classificació.

Amb la novetat en la convocatòria de Gerard Bordas, un dels dos fitxatges d'hivern realitzats, els gironins visiten a la Ponferradina en un xoc en el qual els catalans tenen una llista de fins a sis baixes. El tècnic del Girona no podrà comptar amb els lesionats Marcos Tébar, Chus Herrero, Joseba Garmendia, Pere Pons i Toni Moral, ni tampoc amb el sancionat i màxim golejador de l'equip Benja Martínez.

Tot i això, el tècnic sí ha inclòs en la convocatòria a Gerard Bordas, malgrat que l'extrem català només ha realitzat dos entrenaments amb els seus nous companys. L'altre reforç del mercat d'hivern, el central Moisés Hurtado, no serà presentat fins a la setmana que ve.

El Girona arriba al partit després d'haver trencat, amb la victòria davant el Guadalajara, una ratxa de quatre partits seguits sense guanyar. "La setmana passada ens trèiem un pes de sobre, però no vull enganyar-me i en els dos últims partits el joc del meu equip no m'ha agradat", ha assegurat Rubi, el tècnic dels gironins.

L'estat de la gespa és un dels aspectes que preocupen a Rubi, qui creu que el seu equip "ha de ser llest i saber el que toca fer en cada moment".

En l'aspecte extraesportiu, el club de Montilivi ha anunciat en les últimes hores que el central Chus Herrero passarà pel quiròfan per solucionar un hematoma residual a la cuixa esquerra, intervenció que el tindrà dos mesos de baixa.

stats