SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/01/2013

Festival ofensiu del Sabadell contra un Girona desbordat (4-1)

Antonio Hidalgo dues vegades, Moha i Lanza, amb un golàs, han estat els golejadors locals a la Nova Creu Alta, mentre que Luso, de cap, ha fet el gol de l'honor per al Girona

Efe
2 min
Jofre Mateu (Girona) lluita per la pilota amb Manu Lanzarote (Sabadell) / PERE VIRGILI

SabadellEl Sabadell ha completat un enorme partit per acostar-se a les posicions de 'play-off', i ha superat amb més facilitat de la prevista el segon classificat, el Girona, per 4-1, en un partit impecable dels locals en atac.

Antonio Hidalgo en dues ocasions, Moha, i Lanza, amb un golàs, han estat els golejadors locals a la Nova Creu Alta, mentre que Luso, de cap, ha anotat el gol de l'honor d'un Girona desinflat.

L'equip de Lluís Carreras s'ha sabut adaptar millor a les difícils condicions del terreny de joc –la intensa pluja ha entorpit la circulació de la pilota– i ha dominat amb claredat tot el partit.

El veterà Moha, exjugador del Girona, ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador (1-0, m.27). Jugador aguerrit, el marroquí s'ha interposat entre els dos centrals gironins per rematar dins l'àrea petita una mil·limètrica centrada des de l'esquerra d'Oscar Ramírez.

Cinc minuts més tard, el Sabadell ha ampliat el seu avantatge. En aquesta ocasió el gol ha estat obra d'un altre veterà, Antonio Hidalgo, que ha estat el més llest en una jugada embolicada dins l'àrea visitant en què el porter Mallo ha parat un primer remat, però s'ha vist superat en el rebuig.

Així, el Girona ha vist com els dos primers intents seriosos del Sabadell han acabat en gol, un cop dur per a un equip que s'ha vist minvat per l'estat de la gespa. Després del descans, Rubi ha mogut la banqueta –han entrat Eloi Amagat i el davanter Acuña–, però aquesta petita revolució ha tingut l'efecte contrari: Hidalgo ha fet el tercer després d'una gran recuperació i assistència del mexicà Uli Dávila (3-0, m.50).

Luso, un minut més tard i a la sortida d'un córner, ha reduït distàncies per als visitants, però el partit ha entrat en una dinàmica frenètica i els locals han tornat a pressionar de forma contundent.

En el millor gol de la tarda, Lanza, el pitxitxi del Sabadell, ha tornat a fer aparèixer la seva exquisida cama esquerra per superar amb una vaselina perfecta Mallo des de fora de l'àrea (4-1, m.56) i ha retallat qualsevol mena de reacció del Girona. Malgrat que encara quedava més de mitja hora, el partit ha quedat sentenciat amb el 4-1 i el marcador no s'ha mogut més. El resultat dóna ales al Sabadell en el seu somni d'estar a la zona noble de la Lliga Adelante.

Fitxa tècnica:

SABADELL 4

GIRONA 1

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Goni, Abraham Paz, Oscar Ramírez, Moha (Fito, m.73), Juanjo, Hidalgo (Juvenal, m.76), Gato (Arteaga, m.65), Uli Dávila i Lanza.

Girona: Dani Mallo, José, Migue (Amagat, m.46), Chus Herrero, David García, Felipe Sanchón (Juanlu, m.70), Marcos Tébar, Jandro, Luso, Jofre (Acuña, m.46) i Benja.

Gols: 1-0, Moha m.27. 2-0, Antonio Hidalgo m.32. 3-0, Antonio Hidalgo m.50. 3-1, Luso m.51. 4-1, Lanza m.56.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (comitè aragonès). Ha amonestat amb targeta groga els arlequinats Moha (m.23), Lanza (m.45), Fito (m.82) i Goni (m.86). Per part del Girona, Benja (m.13), Migue (m.25), David García (m.42) i Herrero (m.85).

Incidències: Partit corresponent a la 22a jornada de la Lliga Adelante, disputat a la Nova Creu Alta de Sabadell davant 2.760 persones sota una intensa pluja.

stats