FUTBOL

Aduriz anuncia que es retirarà al final d'aquesta temporada

El davanter de l'Athletic Club complirà 39 anys al febrer

Aritz Aduriz és un dels jugadors més veterans de la Primera Divisió. Aquesta temporada complirà 39 anys, i el davanter de l'Athletic Club ha anunciat que serà el seu últim curs "com a professional". El futbolista ho ha anunciat aquest divendres en roda de premsa a Lezama, a la ciutat esportiva del conjunt basc.

"Abans de començar amb les preguntes voldria comunicar que aquest any serà el meu últim com a professional. Deixaré el futbol quan acabi la temporada", ha dit Aduriz just a l'inici de la compareixença.

Aduriz ha aclarit que ho comunica ara "per evitar distraccions i que tothom pugui centrar-se en els aspectes esportius i els objectius de l'equip". El davanter, que reconeix que li fa "especial il·lusió" poder retirar-se a l'Athletic Club, s'ha marcat el repte "d'oferir als aficionats una temporada molt bonica".

El davanter, nascut a Sant Sebastià però format a les categories inferiors de l'Athletic, va debutar a Primera la temporada 2002/2003. Aduriz va jugar també al Burgos, al Mallorca i al València. A l'Athletic hi ha jugat deu temporades (aquesta serà l'onzena). Durant la seva carrera ha disputat 641 partits oficials i ha marcat 256 gols.