Futbol Femení
Esports Futbol 25/05/2013

El Barça visita Madrid per jugar l'anada de semifinals de la Copa de la Reina contra l'Atlètic

Les blaugranes, que van derrotar el Rayo als quarts de final, són l'únic representant català que queda viu en competició després de les eliminacions de l'Espanyol i el Sant Gabriel

Natalia Arroyo
1 min
La matalassera Nagore intenta un retall davant la blaugrana Virginia

BarcelonaDesprés de derrotar el Rayo Vallecano als quarts de final, el Barça femení enceta aquest cap de setmana les semifinals de la Copa de la Reina, que l'enfrontaran amb l'Atlètic de Madrid (12h). L'anada serà aquest diumenge a Majadahonda i la tornada, d'aquí a quinze dies a Sant Joan Despí.

Les blaugranes, únic representant català després de les eliminacions de l'Espanyol i el Sant Gabriel, no han perdut en cap dels sis partits que han disputat contra les madrilenyes, a qui han derrotat en quatre ocasions i han empatat en dues. Les dues, però, a Madrid, on aquesta temporada les de Xavi Llorens ja van deixar-se dos punts en Lliga (1-1).

Aquesta setmana, les noies de l'Atlètic de Madrid fins i tot han rebut la visita de Diego Simeone, que ha volgut esperonar les 'Féminas' perquè segueixen els seus passos i es proclamin campiones de la Copa de la Reina, com van fer els matalassers fa uns dies al Bernabéu contra el Reial Madrid.

L'altra semifinal enfronta el Prainsa Saragossa, botxí del Sant Gabriel, amb el Llevant, que va superar l'Espanyol.

stats