FUTBOL FEMENÍ
Esports 18/05/2013

Un partit desgraciat a València elimina l'Espanyol femení de la Copa

Una expulsió quan les blanc-i-blaves guanyaven 0-1 ha trencat el partit fins a fer el 2-1 definitiu. El vent i els nervis han afegit emoció al segon temps però no hi ha hagut sort per a les periquites

El Llevant ha eliminat el València

BarcelonaPartit desgraciat, derrota dolorosa i eliminació de la Copa de la Reina per a l'Espanyol, que s'acomiada de la temporada després de perdre 2-1 contra el Llevant en la tornada dels quarts de final. Les blanc-i-blaves han arrencat molt bé però tres accions desafortunades les han condemnat.

Després d'un inici nerviós i cert domini del Llevant, l'Espanyol s'ha situat al terreny de joc i ha començat a controlar el joc. Atacs per la dreta amb Débora i per l'esquerra amb Willy han espantat el Llevant. Fruit d'aquesta superioritat i gràcies a una acció d'estratègia ha arribat el 0-1, obra de Vane de cap.

Però poc després ha arribat l'acció decisiva. Marta Torrejón perd una pilota a la frontal de l'àrea davant una davantera del Llevant i, intentant rectificar, la fa caure. Expulsió i falta perillosa, a la mitja hora de joc. Mariajo ha evitat l'1-1 amb una bona estirada.

Tot i ressituar-se bé al camp, un xut d'Anabel ha sorprès l'Espanyol i ha empatat el partit. Una errada de Sonia, poc després, ha habilitat Alharilla per fer el 2-1 a les portes del descans.

Tocat i contra les cordes, l'Espanyol ha intentat plantar cara a la segona part. Prenent molts riscos des del principi, les periquites han anat fent recular el Llevant, que ha patit tot i jugar amb una més una hora. Amb arribades, faltes i córners s'ha fregar el 2-2, però Sandra Paños ha mantingut la tranquil·litat sota pals.

Al final, l'Espanyol no ha pogut marcar el segon gol que l'hauria classificat per a les semifinals i s'acomiada de la Copa de la Reina.

Diumenge juguen els altres representants catalans: el Barça rep el Rayo a Sant Joan Despí amb un 0-0 a l'anada i el Sant Gabriel juga a Saragossa contra el Prainsa (3-3 a l'anada).