FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 22/11/2014

El Barça guanya i se situa líder en solitari (4-0)

Les jugadores blaugranes superen el Transportes Alcaine mentre que l'Espanyol només pot sumar un punt a Oviedo (1-1)

BarcelonaAquest dissabte s'han disputat els dos primers partits de la jornada de futbol femení. Mentre que el Barça ha aconseguit derrotar sense problemes el Transportes Alcaine i és líder en solitari, l'Espanyol només ha pogut sumar un punt de la visita a Oviedeo.

Les jugadores blaugranes s'han imposat amb solvència al Transportes Alcaine (4-0). Marta Corredera i Clara, en pròpia porteria, han deixat el partit molt ben encarat per al Barça als deu minuts. Abans del descans, Jenni ha fet el tercer i ella mateixa ha rematat la feina a la segona meitat.

Menys sort ha tingut l'Espanyol, que tan sols ha pogut empatar a Ovideo (1-1). Les blanc-i-blaves s'han avançat gràcies a Bàrbara Latorre, al minut sis, però Inés, en pròpia porteria, ha empatat per a les jugadores asturianes al minut vuit. En tota la resta de partit ja no hi ha hagut més gols.