Futbol Femení
Esports Futbol 09/10/2013

El Barça no passa de l'empat a zero al Mini contra el Brondby i es jugarà els vuitens a Dinamarca (0-0)

Les blaugranes han començat dominant, però han patit al primer temps. Més verticals a la segona part, han tingut ocasions per marcar però els ha faltat punteria

El Barça femení ha empatat amb el Brondby

BarcelonaEl bitllet a vuitens de final es resoldrà a Dinamarca el pròxim dimecres a les 18.30 hores. El Barça i el Brondby han empatat a zero en l'anada de setzens disputada al Miniestadi davant 827 persones, en un partit intens i emocionant.

Les blaugranes han començat molt concentrades, però l'atreviment defensiu del Brondby, que al principi semblava que podria obrir espais ofensius al Barça, atrevit en la pressió, ha acabat per donar seguretat al conjunt danès i per ofegar l'equip de Xavi Llorens. Sense joc interior per l'acumulació de jugadores per dins, la sortida per a les blaugranes ha sigut la passada llarga a l'esquena d'una línia defensiva visitant molt avançada. Però els fores de joc han anat desesperant Sonia Bermúdez pel centre i l'han desconnectat del partit. La verticalitat de Corredera i les aparicions d'Alexia no han pogut mantenir el nivell amb el pas dels minuts, i el Brondby, de menys a més, ha acabat imposant el seu ritme. Liderat pel pivot que formaven Jensen i Brogaard, l'equip de Peer Lisdorf ha anat guanyant metres. De fet, tret d'una arribada mal definida per Corredera al minut 34, l'ocasió més clara del partit l'ha tingut Madsen al 40, però la seva rematada des del punt de penal ha marxat alta.

A la represa el Barça ha millorat. Ha llegit millor l'escenari obert de partit i ha buscat fer mal per les bandes, la zona defensiva més dèbil de les visitants. Corredera ha guanyat presència i l'equip s'ha sentit més alliberat per combinar per dins si la jugada ho requeria. Sonia, reactivada per les seves companyes, ha tingut dues ocasions consecutives. Al minut 59, un xut seu l'ha tret amb la mà Olsson, i al 60 ha rematat massa creuat des de l'esquerra.

El partit ha seguit avançant amb el Barça tirant de profunditat per la dreta i mirant de treure els colors a Larsen i Hansen per fora. Però a Vicky i Miriam els ha faltat energia per sumar-se a la rematada i les accions exteriors han tingut poca transcendència a les àrees.

L'empenta final de les daneses tampoc s'ha traduït en cap acció clara de perill i les toves rematades les ha blocat Ràfols amb seguretat per salvar un 0-0 que ho deixa tot obert per a la tornada, dimecres que ve. Els vuitens esperen. I també espera el primer gol blaugrana en competició europea.