Publicitat
Publicitat

FUTBOL

L'Atlètic de Madrid expulsa el Frente Atlético del Calderón

El club expulsa els socis que han estat detinguts per la Policia i avisa que no podran tornar a ser abonats del club en el futur

L'Atlètic de Madrid ha decidit expulsar el Frente Atlético del Vicente Calderón, segons ha anunciat aquest dimarts el seu conseller delegat, Gil Marín, a Cuatro, i més tard, el club a través d'un  comunicat a la web. "Entre els identificats hi ha 15 persones que diuen ser seguidores de l'Atlètic de Madrid, dels quals 7 eren socis abonats del club, 1 era soci no abonat i 7 no són socis de l'entitat", explica el club. "Tots els socis han estat expulsats de manera immediata, i se'ls ha causat baixa permanent com a socis i sense possibilitat de tornar a ser-ho en el futur, mentre que els que no són socis no podran donar-se mai d'alta com a tals", afegeixen.

Sobre el Frente Atlético, el club puntualitza: "Provada per la Policia i reflectida a l'acta la pertinença al Frente Atlético de les persones identificades que van actuar en els incidents d'una manera organitzada i planificada, el club ha pres la decisió de donar de baixa com a penya oficial el Frente Atlético, amb efecte des d'avui, i, en conseqüència, cessar qualsevol relació amb aquest grup". L'Atlètic de Madrid va més enllà i explica que el club "posarà tots els mitjans al seu abast per impedir l'exhibició a l'interior del Vicente Calderón de pancartes o altres elements distintius d'aquest grup".

"La dissolució en termes legals del Frente Atlético com a associació privada o entitat amb personalitat jurídica pròpia no és competència del club i, per tant, no pot ser executada pel club. Seran les autoritats competents les que hauran de valorar o executar aquesta dissolució", diu el comunicat.

L'Atlètic de Madrid demana "el suport dels organismes esportius, de les institucions públiques, de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, i dels mitjans de comunicació i de tots els seus aficionats per poder identificar totes aquelles persones que tinguin un comportament que atempti contra l'essència de l'esport i dels seus valors inherents, amb la fi de procedir a la seva immediata expulsió del futbol".

Per últim, l'entitat matalassera assegura que un cop acabi aquesta temporada "farà públic quina serà la política que s'establirà en relació a la grada jove o a la grada d'animació, amb l'única finalitat de fer que al Vicente Calderón hi hagi un espai adequat per a tots els atlètics que vulguin gaudir dels partits animant en tot moment el seu equip i respectant els valors de l'esport".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT