Futbol Femení
Esports Futbol 15/05/2015

El Fundación Cajasol Sporting tomba l'Atlètic de Madrid als penals i es cola a la final de la Copa de la Reina

El conjunt andalús s'ha classificat després d'endur-se la tanda de penals (3-5) i haver remuntat durant el temps reglamentari

Priscila intenta regatejar Patricia Gavira durant l'Atlètic de Madrid-Fundación Cajasol Sporting / CLUBATLETICOFEMINAS

BarcelonaEl Fundación Cajasol Sporting, últim equip en aconseguir la seva plaça de Copa de la Reina, jugarà la final de l'edició del 2015, que es disputa a Melilla, després de tombar en semifinals a l'Atlètic de Madrid als penals. El conjunt andalús, que ja havia hagut de passar per una pròrroga en el duel de quarts de final davant el Rayo Vallecano, ha transformat tots els seus llançaments des dels onze metres i ha fet bona l'aturada de Sara Serrat en el segon xut matalasser. La portera de l'equip de Huelva ha encertat davant Amanda i ha donat avantatge al seu equip, que no l'ha desaprofitat.

El temps reglamentari s'havia acabat amb empat a un gol. Ángela Sosa ha avançat el conjunt madrileny a pocs minuts del descans, però Patricia Gavira ha pogut tornar a igualar les coses al minut 65. Tot i disposar d'ocasions abans del minut 90, de Nagore per a l'Atlètic, i de Martín-Prieto per al Cajasol, no s'ha desfet l'empat. Tampoc en el temps extra, tot i que altre cop Nagore i, de cap Noelia Tudela, han pogut donar el triomf a l'Atlètic en la pròrroga. Finalment, s'ha resolt tot des de la tanda de penals.

A les 18h, el Barça i el València (TV Melilla) es disputen l'altra plaça per a la final, que es jugarà diumenge a les 12h al Municipal Álvarez Claro de Melilla.