FUTBOL
Esports Futbol 28/02/2018

L'Atlètic de Madrid i Griezmann castiguen el Leganés (4-0) abans de visitar el Barça

El davanter francès, que va fer quatre gols, arriba als 100 en competicions oficials amb l'Atlètic

A. N.

BarcelonaAbans que el Barça visiti aquest dijous el Las Palmas, l'Atlètic de Madrid va fer la feina contra el Leganés amb una exhibició golejadora d'Antoine Griezmann, que va firmar els quatre gols de la victòria (4-0). El conjunt que entrena el Cholo Simeone ocupa la segona posició, provisionalment a 4 punts del Barça, i arribarà endollat a la cita del Camp Nou d'aquest diumenge després d'acumular vuit partits seguits guanyant.

Contra el Leganés, els matalassers no van patir més del compte i al minut 26 Griezmann ja va fer el primer a passada de Koke. El segon va arribar 10 minuts després i va enterrar les poques opcions del Leganés de reaccionar. A la represa, va continuar el monòleg matalasser i la festa particular del davanter francès pretès pel Barça, que va marcar dos gols més abans de ser substituït entre els aplaudiments del Wanda Metropolitano.

En l'altre partit que es va disputar aquest dimecres a la nit, l'Eibar es va imposar (1-0) al Vila-real amb un solitari gol de Kike García.