COPA DEL REI
Esports Futbol 01/02/2013

L'Atlètic de Madrid pren avantatge a les semifinals de la Copa després de superar el Sevilla (2-1)

Els tres gols han estat de penal: Diego Costa (min 48 i 71) i Negredo (min 55)

Diego Costa celebra amb Koke i Adrián un dels dos gols de penal que ha aconseguit

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha guanyat aquest dijous l'anada de la segona semifinal de la Copa del Rei contra el Sevilla (2-1).

Durant la primera part, els madrilenys han aconseguit arribar més a la porteria rival, però els seus davanters no han estat encertats. A l'altra àrea, el Sevilla ha intentat moure el marcador sortint a la contra, però no han tingut masses opcions.

Però tot ha canviat en la segona part. Els madrilenys s'han avançat en el marcador amb un gol de Diego Costa de penal (min. 48) després que Spahic toqués la pilota amb la mà dins de l'àrea. El jugador del Sevilla ha vist la segona groga i l'Atlètic de Madrid ha passat a jugar amb un jugador més. Al minut 55, també de penal, Negredo ha fet l'empat després que Filipe Luis fos expulsat per tocar la pilota amb la mà a l'àrea sent l'últim home.

Però de nou Diego Costa (min. 71) ha tornat a avançar l'Atlètic des dels 11 metres després d'un penal de Fernando Navarro per, novament, tocar la pilota amb la mà.

A les acaballes i amb el Sevilla jugant amb nou per l'expulsió per dos targetes grogues de Fernando Navarro, Cebolla ha provat sort amb un fort xut que no ha sorprès un atent Beto.