FUTBOL
Esports Futbol 19/05/2019

El Madrid perd a casa contra el Betis i tanca amb xiulets una temporada nefasta

Amb el retorn de Zidane, els blancs només han guanyat cinc dels onze partits disputats

M.m.
El Madrid perd a casa contra el Betis

BarcelonaEl Reial Madrid ha tancat una de les pitjors temporades de la seva història recent perdent a casa contra el Betis (0-2). Ha sigut un partit en què els blancs han demostrat totes les carències que els han allunyat de poder competir contra els millors i en què els aficionats, pocs, que hi havia al Bernabéu han acomiadat els seus jugadors amb una sonora xiulada.

En un partit de comiats en què Keylor Navas ha disputat els seus últims minuts amb la samarreta del Reial Madrid i Undiano Mallenco s'ha retirat de l'arbitratge, el Betis ha aconseguit la victòria amb dos gols a la segona part, de Loren i Jesé. Un triomf, a més, que permet que Quique Setién iguali l'irlandès Patrick O'Connell com a únic tècnic del Betis capaç de guanyar dues vegades al Bernabéu.

El Madrid, apàtic, sense joc ni intensitat, no ha pogut amb un rival inferior però que ha tingut molta més actitud, encara que no s'hi jugués res més enllà de l'honor. El Betis ha passat per sobre d'un rival que, des que va quedar fora de la Copa i la Champions, i amb opcions remotes a la Lliga, ha anat en caiguda lliure.

Ha estat un any amb tres entrenadors. Primer Lopetegui, després Solari i finalment Zidane, repescat després de la setmana negra en què els blancs van saber que acabarien la temporada sense títols. Però amb el francès les coses no han millorat. Més aviat al contrari. En onze partits amb ell, el Madrid només n'ha guanyat cinc, tots al Bernabéu. A l'espera del que passi en el partit del Barça a Eibar, l'equip que presideix Florentino Pérez acabarà la Lliga a 18 punts del líder, amb 21 victòries, 5 empats i 12 derrotes.