Futbol
Esports Futbol 17/06/2019

El Portugalete, últim rival de l'AE Prat en la fase d'ascens

L'equip de Pedro Dólera jugarà l'anada de l'eliminatòria a casa

El Prat guanya al camp del Tamaraceite i segueix somiant al play-off d'ascens (0-1)

BarcelonaEl Portugalete serà el rival de l'AE Prat en l'última eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió B. El sorteig s'ha fet aquest dilluns a la tarda a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. L'equip basc serà l'últim escull dels pratencs en el camí per assolir l'ascens de categoria en un duel a doble partit amb l'anada al Municipal Sagnier del Prat aquest diumenge a les 12 del migdia i la tornada al camp del Portugalete, que va caure derrotat contra la UE Llagostera.

L'equip de Pedro Dólera es va imposar per 0-1 al camp del Tamaraceite canari i es va classificar per a la tercera eliminatòria del 'play-off' d'ascens. Després d'empatar sense gols el partit d'anada a casa, el Prat sabia que marcant-ne un tenia moltes opcions de passar. L'equip local, campió del grup canari de Tercera, va jugar amb intensitat però, tal com ja va fer al camp del Ceuta en l'anterior eliminatòria, el Prat es va fer fort en defensa, colpejant quan calia en atac. Raillo, als 66 minuts, va fer el gol català i va donar pas a uns últims minuts en què el Tamaraceite va disposar de bones ocasions per empatar. De fet, en l'últim minut l'àrbitre va xiular un penal a favor dels canaris, però Andrés el va aturar.