BARÇA
Esports Futbol 24/12/2011

El president del Santos diu que "l'oferta del Madrid per Neymar era un acudit"

Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro ha assegurat a RAC1 que no ha cobrat del Barça per tenir prioritat sobre el davanter brasiler Neymar

Ara
2 min
Neymar celebra un gol amb el Santos.

BarcelonaLuis Álvaro de Oliveira Ribeiro, president del Santos, el rival del Barça al Mundial de Clubs, que es troba de vacances a Barcelona, ha insistit a RAC 1 que "Neymar no es ven. En cap cas deixarà el club abans de 2014, llavors pot començar una altra guerra, però amb tres parts: el Barça, el Madrid i el Santos, ja que no renunciem al fet que segueixi amb nosaltres i ens ajudi a ser campions mundials".

El president ha sigut entrevistat al programa Primer toc i ha tornat a elogiar el Barça, i ha explicat com tant el club blaugrana com el Reial Madrid es van interessar per Neymar a l'estiu. "A l'agost tenia cinc o sis trucades diàries d'Espanya i hi va haver ofertes formals per Neymar de Barça i Madrid".

"Sandro [Rosell] em va preguntar, prenent un glop, si tenia algun inconvenient que parlés amb el jugador i li vaig dir que no. Després el Madrid va començar el seu setge amb un acostament de Ronaldo, que em va oferir menys que la clàusula del jugador, era un acudit. Li vaig dir que era futbolista, però que com a negociador no tenia sensibilitat. Després va entrar Florentino i em va semblar que hi havia una pugna entre Barça i Madrid pel jugador, una pugna que transcendia l'àmbit esportiu i era geopolítica, de Catalunya contra Espanya. El Barça tenia plans de futur amb Neymar i el Madrid, més urgència.

Oliveira ha negat haver cobrat del Barça per tenir prioritat i, sobre la final del Mundial de Clubs, ha comentat que "als quatre minuts ens vam adonar de quina era l'autèntica qualitat del Barça. Estàvem hipnotitzats pel toc i el seu joc de conjunt".

stats