FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 07/06/2014

La selecció espanyola guanya El Salvador amb dos gols de Villa (2 a 0)

L'equip de Del Bosque disputa l'últim partit abans del Mundial contra el combinat dirigit pel català Albert Roca

David Villa celebra el seu primer gol / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaLa selecció espanyola de Vicente del Bosque arriba sense lluïments al Mundial de Brasil. L'actual campiona del món s'ha desfet 2 a 0 d'El Salvador en el partit amistós disputat a Washington. El primer gol d'Espanya l'ha marcat David Villa a la segona meitat, després d'una assistència amb el cap de Sergio Ramos. A dos minuts pel final, Villa ha repetit i ha superat per segona vegada el porter Hernández.

L'equip de Del Bosque ha portat la iniciativa en tot moment contra el combinat dirigit pel català Albert Roca. Cesc ha fallat un penal als minuts inicials del duel, i durant una part del segon temps, Espanya ha jugat amb només un blaugrana, Jordi Alba, un fet gens habitual durant els últims anys.