COPA DEL REI
Esports Futbol 18/12/2013

El Sant Andreu resisteix 78 minuts al Calderón davant l'Atlètic de Madrid, que passa a vuitens (2-1)

Els quadribarrats s'avancen en el marcador amb un gol de Carroza però en els últims minuts, els matalassers capgiren el marcador

Morales, porter del Sant Andreu, surt per evitar la rematada de Leo Baptistao / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

BarcelonaEl Sant Andreu anava al Vicente Calderón a passar-s'ho bé, a gaudir. Els de Patxi Salinas sabien que, després del 4-0 de l'anada, capgirar l'eliminatòria i passar a vuitens de final era gairebé una utopia. Tot i això, els quadribarrats han aconseguit avançar-se en el marcador i plantar cara a l'Atlètic de Madrid. Els matalassers, que han jugat amb la tranquil·litat que dóna el resultat de l'anada i amb un equip ple de suplents, han aconseguit capgirar el marcador en els últims minuts.

Els quadribarrats han donat la sorpresa quan, al minut 14, Carroza feia el primer. El jugador aprofitava el refús després que Ibon estavellés una falta al pal per fer el primer gairebé a porteria buida. L'Atlètic de Madrid ha intentat fer l'empat amb una rematada Alderweireld que, tot i que ha acabat al fons de la xarxa, l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc.

Els matalassers han tingut diverses opcions per marcar l'empat abans del descans, la més clara des del punt de penal. Tot i això, Adrián ha enviat la pilota als núvols. Abans del descans, Leo Baptistao ha posat a prova Morales, però el porter quadribarrat, que n'ha salvat unes quantes, ha evitat el gol.

Durant el segon temps, el Sant Andreu, molt ordenat, s'ha defensat a la perfecció i ha intentat crear perill mentre l'Atlètic de Madrid inquietava amb més insistència la porteria de Morales, que ha evitat en més d'una ocasió el gol local.

Tot i això, la resistència del Sant Andreu s'ha acabat al minut 78. Héctor, que aquest dimecres debutava amb el primer equip, ha fet l'empat per a l'Atlètic de Madrid i just abans del xiulet final de l'àrbitre, Alderweireld ha tornat a superar Morales per capgirar el marcador i aconseguir el 2-1 final.