Espanyol
Esports Futbol 10/10/2013

Abraham: "No cal dramatitzar. Recuperarem el ritme de l'inici de Lliga"

El migcampista de l'Espanyol creu que l'equip està preparat per canviar la dinàmica dels tres últims partits

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsAbraham González ha reconegut després de la sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva que l'equip ha baixat el ritme de l'inici de Lliga, però que "no cal dramatitzar, és difícil mantenir-lo durant tota la temporada". "Estem preparats per recuperar-lo", ha dit.

El futbolista s'ha mostrat optimista malgrat les tres derrotes consecutives. "Ara la situació no és bona, però l'equip està tranquil i a mitja taula. Jo confio, com tots els companys, que aquesta ratxa acabi i que puguem mirar amunt en la classificació", ha comentat.

De tota manera, Abraham no ha aventurat un objectiu per al bloc. "La nostra principal qualitat és que competim molt bé. Mentre no perdem això no tindrem problemes. Després ja existeixen petits detalls que marcaran la diferència", ha afegit el migcampista català.

D'altra banda, el blanc-i-blau ha valorat la parada de Lliga pels compromisos internacionals: "Jo prefereixo que arribi quan estem perdent, per poder rectificar errors i recuperar els futbolistes lesionats. Així, davant l'Atlètic de Madrid podem estar tots bé i amb confiança".

Abraham, finalment, ha explicat que es troba igual de còmode amb els dos sistemes que ha usat l'entrenador fins ara, en funció de si juga a fora o com a local. "Em sento bé amb tres pivots, que em va bé perquè sóc titular, o amb dos. Mentre hi participi, qualsevol m'està bé", ha asseverat.

stats