Futbol
Esports Futbol 09/04/2015

Aduriz, amb polèmica, salva un punt per a l'Athletic contra el València (1-1)

El davanter guiposcoà, en posició de fora de joc, neutralitza al minut 90 el gol que havia avançat als xe al minut 61

Aduriz salta més que Feghouli durant l'Athletic-València

BarcelonaL'Athletic ha aconseguit empatar en l'últim sospir del seu partit contra el València al nou San Mamés (1-1), després que Aduriz, en posició de fora de joc, igualés el gol que Rodrigo de Paul havia marcat al minut 61. El resultat allunya els xe de la tercera posició i deixa el Sevilla a només un punt, després del triomf andalús contra el Llevant dimarts.

Després d'un primer temps de domini altern, amb una ocasió per a Alcácer i un últim ensurt d'Iñaki Williams poc abans del descans, el partit s'ha animat a la represa. Mikel San José ha avisat Diego Alves, amb un bon remat de cap en un córner, però ha sigut el València qui ha obert el marcador. Després d'una gran acció de combinació, De Paul ha rebut una pilota, deixada passar per Alcácer, i ha rematat suaument i col·locat, inaccessible per a Gorka.

Rodrigo ha tingut el 0-2, però ha enviat fora el seu xut i després ha topat amb Gorka en un llançament de falta. L'expulsió d'Otamendi ha debilitat el València, fins llavors força sòlid defensivament. I ho ha acabat aprofitant l'Athletic, que ha vist com Aduriz treia petroli d'una jugada embolicada dins l'àrea petita.