Futbol intetrnacional
Esports Futbol 11/11/2012

Un aficionat del Roma, apunyalat abans de l'inici del derbi contra la Lazio

El seguidor ha rebut una ganivetada a la natja, i la ferida no és greu. Abans, uns aficionats de la Lazio han llançat un còctel Molotov contra el dispositiu de seguretat

Efe
1 min
Aficionats del Lazio, abans del derbi contra el Roma

RomaDos seguidors del Roma han estat agredits aquest diumenge prop de l'estadi Olímpic de la capital italiana i un d'ells ha rebut una punyalada a la natja poc abans que comencés el derbi romà. Segons han informat els mitjans de comunicació italians, tots dos han estat atesos pels serveis mèdics d'urgència i cap d'ells es troba en estat greu.

Poc abans d'aquest incident, han afegit les mateixes fonts, un grup de seguidors del Lazio ha llançat un còctel Molotov contra els agents de policia que formaven part del dispositiu de seguretat preparat de cara al matx. Un fet que ha impedit que els agents s'acostessin a la zona on es trobaven els seguidors del Roma.

La gran rivalitat entre Lazio i Roma i, sobretot, entre els seus seguidors, marca sempre els partits entre els dos equips de la capital italiana. Els enfrontaments entre seguidors i policies són habituals.

El Lazio arriba al partit com cinquè classificat, amb 19 punts, mentre el Roma és sisè, a només dos punts de diferència.

stats